Ara és l’hora d’Ada Colau!

Ja estem en campanya per a les eleccions del 24-M. A Catalunya, la incògnita decisiva és la “batalla de Barcelona”.

Al Cap i Casal, la partida es juga -amb tot el respecte pels altres candidats i candidates- entre l’actual alcalde, Xavier Trias, i la lluitadora social Ada Colau. Per mi, no hi ha color: aquesta vegada cal votar i votaré Ada Colau.

Barcelona necessita un canvi copernicà. De ser business friendly a ser people friendly. De ser un aparador pel turisme a ser una llar acollidora pels veïns. De ser una ciutat tremendament desigual i classista a ser una ciutat igualitària i solidària.

Mai com en aquestes eleccions municipals, la polarització ideològica i política entre els dos candidats és tan clara. Xavier Trias representa el vell sistema clientelar i sectari del pujolisme. Ada Colau és un raig d’esperança per construir, plegats, la Barcelona del futur: més justa, més honesta, més barrejada, més humana.

A través de subvencions i publicitat massiva, Xavier Trias ha comprat, des de l’Ajuntament i amb els diners de tots, la pràctica totalitat dels mitjans de comunicació de Barcelona. I, per això, la pràctica totalitat dels mitjans de comunicació de Barcelona es dedicaran aquests dies a posar a caldo o a menystenir Ada Colau i a lloar les excel·lències de l’actual alcalde, comparant-lo amb Pasqual Maragall (!).

És un dels casos de corrupció mediàtica a gran escala més escandalosos d’Europa, com el que practica el conseller Francesc Homs des del palau del davant. Algun dia tindrem, espero, totes les dades i la perspectiva per adonar-nos de l’abast monstruós d’aquesta manipulació sense precedents de la qual som víctimes tots els barcelonins.

Conec la gent de la meva ciutat i sé que no es deixarà entabanar per la propaganda disfressada d’informació. Els barris de Barcelona han patit durament la crisi econòmica, propiciada per banquers sense escrúpols i pels polítics venuts i corruptes.

Ada Colau és la resposta a tanta angoixa, repressió i humiliació. Ella ha donat la cara i ha estat al peu del canó en la lluita contra els desnonaments, un dels drames quotidians més horripilants d’aquesta estafa especulativa. És una persona senzilla, sorgida de la base i representa socialment l’aclaparadora majoria de la gent que vivim a Barcelona.

Veïns de Sant Martí, Sant Andreu, Nou Barris, Horta-Guinardó, Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi, Les Corts, Sants-Montjuïc, Eixample i Ciutat Vella: ara és l’hora de votar Ada Colau! L’hora de reconèixer a les urnes la gran tasca d’aquesta dona valenta que ha dedicat generosament el seu temps a defensar-nos, a peu de carrer, sense esperar res a canvi.

Endarrera Xavier Trias i la seva “cort” de pilotes i d’estómacs agraïts. És el representant dels desalmats que s’han dedicat a esquilmar la riquesa de la ciutat, mentre la gent senzilla era víctima propiciatòria d’aquest robatori. Els barris han d’entrar a la Casa Gran i Ada Colau té la clau.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides