Felip Puig manipula la comissió d’investigació

Desmenteix una informació que no vam publicar i intenta despistar els diputats amb falses explicacions
Felip Puig en el Parlament
Felip Puig en el Parlament

“Hi han hagut mitjans de comunicació, que no vull citar, perquè, aleshores…, però deduiran, que van dir que la casa que em vaig comprar a Vallromanes, havia fet jo, prèviament, com a conseller d’Obres Públiques, una requalificació. Que han dit que jo he estat… Bé. Vostè em preguntarà el perquè? No ho sé. Jo puc… Sí. Als inicis, durant una etapa, eren, d’alguna manera, atacs, bé, de dir: «Escolta, aquí hi ha un punt de feblesa; intentem-lo aprofitar.» Després, en els darrers temps, ha sigut més, diguem-ho així, de forces vingudes de més enllà –de més enllà de l’Ebre– que, a través d’informes, i d’acusacions infundades, doncs, han intentat fer això”. Són paraules del conseller Felip Puig pronunciades a la comissió d’investigació sobre corrupció i frau fiscal.

Servidor va ser qui va escriure, i firmar, el 14 de març de 2005, un reportatge sobre la casa de Felip Puig a Vallromanes. A la revista EL TRIANGLE, que és la que el conseller no es va voler rebaixar a citar. I per tant escric aquest article per al·lusions. Com a mínim en aquest cas, Puig menteix. O tergiversa deliberadament la realitat, que ve a ser el mateix. Només cal repassar l’hemeroteca per constatar-ho.

En essència, la mentida consisteix a dir que se li atribueix una requalificació de terrenys que ell no va fer quan mai se li va atribuir cap requalificació, que efectivament no va tenir lloc aleshores. En cap moment de l’article s’utilitza aquest mot.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides