El Suprem imposa 3 anys de presó a 8 encausats pel bloqueig del Parlament

L'Alt tribunal revoca l'absolució després que ho sol·licités el Fiscal
Sense títol
Sense títol

El Tribunal Suprem ha imposat una pena de tres anys de presó per delicte contra les altes institucions de l’Estat, el 498 del CP, a vuit dels 19 encausats pel setge que van patir alguns diputats al Parlament de Catalunya. La sentencia anul·la la meitat de les absolucions que va dictar l’Audiència Nacional.

El fiscal va recórrer davant el Suprem la sentència de l’Audiència, per la persecució a la qual van ser objecte alguns diputats a l’hora d’entrar al Palau de la Ciutadella, abans d’entrar al Ple que s’havia de celebrar el juny de 2011, perquè considerava els fets “molt greus”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides