El CD de Jordi Pujol jr. és un bluf

Té la mateixa durada que l'àudio difós per EL TRIANGLE
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament

La “versió íntegra” de la conversa d’Alícia Sánchez-Camacho i Vicky Álvarez durant el dinar que van compartir a La Camarga el 7 de juliol del 2010, que Jordi Pujol Ferrusola es va treure de la màniga en la seva compareixença en la ‘comissió Pujol’, era irrellevant. Segons el diputat de la CUP Quim Arrufat, l’àudio del CD lliurat a David Fernàndez té la mateixa durada que l’àudio més llarg que s’ha difós, de 2 hores i 22 minuts, publicat per EL TRIANGLE el juliol del 2013.

El mateix diputat cupaire interpreta que el primogènit de l’expresident pretenia donar “un cop d’efecte per despistar i desviar l’atenció”. El bluf es troba ara en mans de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, qui ha convocat la Comissió de Matèries Secretes o Reservades per estudiar que fan amb un material que, a parer d’Arrufat, “aparentment, no aporta res nou”.

Sánchez-Camacho perd en primera instància
La publicació de l’àudio de La Camarga va motivar una denúncia d’Alícia Sánchez-Camacho a EL TRIANGLE. En la seva edició digital havia habilitat un enllaç que permetia escoltar la conversa entre la líder del PP català i l’examant de Jordi Pujol jr., i Sánchez-Camacho va reaccionar presentat una denúncia amb la qual reclamava una multa de 200.000 euros: 160.000 per la reproducció de la conversa i 40.000 més per dues portades satíriques. Aquesta demanda fou desestimada pel Jutjat de 1ª Instància núm. 22 de Barcelona el maig del 2014.

“Reina despullada”
Diputats del PP han criticat el comportament del president de la comissió sobre el frau i l’evasió fiscals, David Fernàndez, que es va endur a casa el CD per fer una còpia en comptes d’haver-lo lliurat immediatament a la Cambra. El mateix Fernàndez ha declarat aquest dimarts, sobre la líder del PP català, que “haurà d’explicar a l’abril moltes coses. Va estar dos anys callada. És la perversió política que haurà d’explicar” i, sobre el CD, que “pot ser il·legal, però el seu origen a la comissió no”. “És la història d’una reina despullada, que ho ha sabut i ha estat callada durant dos anys”, ha etzibat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides