La Generalitat multa ‘Stop Pujades’ per una acció a plaça Catalunya

Els activistes es pregunten per què han rebut les sancions si no es va identificar ningú
Acció d'Stop Pujades a Plaça Catalunya
Acció d'Stop Pujades a Plaça Catalunya

Els activistes de la Plataforma Stop Pujades Transport Públic va realitzar, el 27 de març de 2014, una acció que consistia en aixecar les barreres que accedeixen a les andanes de FGC, Metro i Renfe de Plaça Catalunya, a Barcelona. Representants de l’associació expliquen que aquests dies algunes de les persones que hi van participar reben multes enviades pel Govern de la Generalitat amb una citació judicial.

La sanció administrativa exposa que han estat causants de danys a vagons i màquines validadores i el muntant rebut ascendeix a 1.800 euros. Els activistes neguen haver produït algun desperfecte i no entenen per què han rebut les multes si en el moment de l’acció a plaça Catalunya els serveis de vigilància no van identificar ningú.

Stop Pujades critica “la persecució política que pateix qualsevol moviment reivindicatiu” a Barcelona i exigeix tant al Govern com a l’Autoritat del Transport Metropolità la retirada de les sancions. La Plataforma prepara una concentració per al proper 11 de febrer a plaça Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides