Fiscalia demana l’expulsió del jutge Vidal de la magistratura

El promotor de l'acció disciplinària també demanava tres anys de suspensió de feina i sou
Jutge Vidal
Jutge Vidal

La Fiscalia ha proposat al Consell General del Poder Judicial que imposi al magistrat de l’Audiència de Barcelona, Santiago Vidal, la sanció disciplinària més greu, l’expulsió de la carrera, per participar a la redacció de l’esborrany de la constitució per a Catalunya, segons fonts fiscals reproduïdes per diverses agències d’informació.

El promotor de l’Acció Disciplinària de l’òrgan de govern dels jutges, Jesús Fonseca-Herrero proposava com a possibles sancions: la suspensió de feina i sou durant tres anys o la seva expulsió definitiva de la carrera per les dues infraccions molt greus per les quals se l’acusa.

Vidal està acusat de vulnerar el deure bàsic de fidelitat a la Constitució i l’ordenament jurídic. I de vulnerar el règim d’incompatibilitats del personal al servei de l’administració pública.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides