La PAH ocupa l’Ajuntament de Puig Reig

Reclamen que torni el subministrament d'aigua a una família reallotjada
Ocupació de l'Ajuntament de Puig Reig, aquest dilluns
Ocupació de l'Ajuntament de Puig Reig, aquest dilluns

Fa una setmana que algun responsable de l’Ajuntament de Puig Reig (beruguedà) va decidir tallar el subministrament d’aigua a l’immoble de Cal Cases 79 del municipi, on viuen dues famílies amb menors de 4, 10 i 15 anys, informa la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del municipi. La PAH ha decidit ocupar el consistori fins que es trobi una solució per a les famílies afectades.

La plataforma rebutja la proposta institucional de reallotjar les famílies en un mateix domicili, i reclama al consistori que busqui un sostre per als afectats, que provingui d’algun immoble propietat d’algun banc i que els faciliti un lloguer social.

La PAH assenyala l’Ajuntament com a responsable de la situació per no disposar d’habitatges on puguin viure les persones sense recursos. I reclama que fins que es trobi una solució “digna” per a les famílies se’ls reobri el subministrament d’aigua.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides