L’impagament d’impostos d’Oleguer Pujol suma 200.000 euros, segons Hisenda

Per sobre dels 120.000 euros es considera delicte
Oleguer Pujol
Oleguer Pujol

Oleguer Pujol, presumptament, va cometre un delicte fiscal, segons els càlculs de l’Agència Tributària revelats a Economia Digital per un portaveu de la Fiscalia Anticorrupció. L’estimació de l’impagament d’impostos per part del fill petit de Jordi Pujol, segons aquestes fonts, s’enfila ara per ara al voltant dels 200.000 euros, tot i que es va acollir a l’amnistia fiscal i que fa presentar dues declaracions complementàries. Els 120.000 són límit a partir del qual es considera que la defraudació constitueix un delicte contra la Hisenda Pública.

Drago
D’altra banda, Oleguer Pujol, investigat pel jutge Santiago Pedraz per evasió i blanqueig, consta com a copropietari de la societat Drago Capital, amb la qual va comprar oficines del Santander i immobles de Prisa, adquisició que centra actualment la investigació de la Justícia. Pedraz encara no ha rebut l’informe d’Hisenda sobre la documentació trobada al domicili i les empreses d’Oleguer Pujol.

Paradisos fiscals
Segons ha revelat El Mundo recentment, el petit dels Pujol va declarar a Hisenda el setembre passat que tenia un patrimoni a l’estranger xifrat en almenys 89.541.583,73 euros, la major part del qual es troba a Andorra, el Carib i illes del Canal de la Mànega.

(Visited 16 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari