Quin destí acarona Ferran Mascarell?

ferran mascarell
ferran mascarell

El camaleònic conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, ambiciona encapçalar la candidatura de CiU a l’alcaldia de Barcelona en les pròximes eleccions municipals. Com ja vam explicar en aquesta secció de Confidencial, Xavier Trias no repetirà com alcaldable a causa –entre altres motius- dels seus problemes de salut.

De moment, hi ha una pugna soterrada entre Joaquim Forn (primer tinent d’alcalde) i Antoni Vives (tercer tinent d’alcalde) per liderar la llista convergent a la Casa Gran. Però Ferran Mascarell ja ha començat a moure’s per erigir-se en el candidat del “Partit del President” a l’alcaldia del Cap i Casal.

Esdevenir alcalde de Barcelona ha estat, des de fa molts anys, el somni més humit de Ferran Mascarell. El PSC, en temps de José Montilla, li va oferir aquesta opció, però sempre que passés pel preceptiu procés de primàries. Mascarell s’hi va negar i aleshores es va passar amb armes i bagatges a Convergència, amb Artur Mas encantat d’obrir-li les portes de bat a bat i nomenar-lo conseller de Cultura.

Serà el 2015 l’any en què, finalment, Ferran Mascarell aconseguirà la vara d’alcalde de Barcelona? O ara o mai… amb el permís d’Ada Colau.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides