Quin conseller ha presentat reiteradament la seva dimissió?

consell govern mas generalitat
consell govern mas generalitat

El conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, viu de manera permanent a la boca del volcà. Les finances de la Generalitat passen, des de fa mesos, per una situació desesperada i l’exprofessor de Harvard es veu incapaç d’aturar aquesta debacle. Per això ha presentat, almenys en tres ocasions, la seva dimissió al president Artur Mas, que li ha suplicat i ha aconseguit, de moment, la seva continuïtat al Govern.

El panorama pressupostari pel pròxim 2015 és dantesc. La Generalitat es veurà obligada a equilibrar un dèficit previst d’ingressos de 2.500 milions d’euros i el conseller Andreu Mas-Colell no sap com fer-s’ho. A més, a hores d’ara, no sap si els Pressupostos que presenti al Parlament aconseguiran superar el tràmit d’aprovació, tota vegada que ERC ja ha reiterat, per activa i per passiva, que no hi donaran suport.

Andreu Mas-Colell ja té 70 anys i, a més, té el ronyó molt ben cobert. No necessita, per tant, el sou que cobra de conseller. Si continua en el càrrec és per “patriotisme” i perquè combrega amb el “procés de transició nacional” que lidera el president Artur Mas. Fins quan aguantarà la “tortura” diària que pateix al despatx de Rambla de Catalunya?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides