Detinguts, per suposats abusos, tres sacerdots i un seglar de Granada

La presumpta víctima va denunciar el cas al Papa
Ricardo Blázquez, president de la Conferència Episcopal
Ricardo Blázquez, president de la Conferència Episcopal

L’expulsió, el 17 de novembre, d’una dotzena de sacerdots i laics era només la punta de l’iceberg del problema que té l’Arquebisbat de Granada amb la pederàstia. Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dilluns tres sacerdots i un seglar per la seva presumpta relació amb els casos d’abusos denunciats en aquesta capital andalusa, segons ha explicat el ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz.

Després de l’expulsió dels sacerdots, la subdelegació del govern a Granada va informar la setmana passada que hi havia una onzena d’implicats i que hi hauria tres o quatre detencions. El cas va sorgir arran de la confessió d’una víctima d’abusos, que en l’actualitat té 24 anys. El jove va enviar una carta al Papa Francesc, publicada a El País, en què li explicava els tocaments que va patir durant un any tant ell com un company seu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides