La llista alternativa es considera guanyadora a les eleccions a la direcció de Podem

"Podemos Unidos" calcula que supera els més partidaris de Pablo Iglesias
enric martinez
enric martinez

A Catalunya, hi ha dues branques de Podem: una que coincideix amb la línia oficial majoritària que encapçala Pablo Iglesias i una altra de més crítica, que es presenta sota el lema de “Podemos Unidos”. El membre d’aquesta tendència Enric Martínez Herrera va ser el tercer més votat per la secretaria general. Pablo Iglesias va obtenir 95.311 vots mentre que el segon candidat, Alvaro Monge, en va treure 995 i Enric Martínez, 750.

Segons els càlculs realitzats per “Podemos Unidos”, després de ponderar les votacions, els seus candidats van superar els resultats obtinguts per la línia catalana arrenglerada amb Iglesias, que es va presentar en la llista “Claro que Podemos”.

“Podemos Unidos” augura uns resultats ajustats en les eleccions internes de l’organització a Catalunya “en no presentar-se els rostres més televisius de Podemos” i creuen que “es revelarà una àmplia majoria allunyada del sobiranisme i molt més preocupada per les penúries de la major part de votants de l’organització: aturats, treballadors precaris, autònoms prop de la fallida, pensionistes i d’altres col·lectius en risc d’exclusió econòmica i social”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides