Trias enutja les grans cadenes de moda amb els horaris dominicals

No rendibilitzen obrir de 10 a 18 hores
Sense títol
Sense títol

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, té un problema afegit als maldecaps acumulats des de la primavera. Als fets de Can Vies, les queixes dels veïns de la Barceloneta, els problemes sobre l’habitatge que posa de manifest la PAH, l’escàndol del seu pare polític, Jordi Pujol, i les seves complicades perspectives de reelecció se suma l’enuig de grans cadenes de moda amb els horaris comercials estrenats aquest estiu.

L’Ajuntament va permetre per primer cop que obrissin els diumenges (de 10 h a 18 h) les seves botigues amb l’objectiu d’aprofitar l’allau turístic a la capital catalana. Però els resultats per a Inditex, Cortefiel i Desigual, entre altres, han estat decebedors, informa El Confidencial, fins al punt que estarien plantejant-se la possibilitat de negar-se a obrir en les mateixes condicions l’estiu vinent.

Les queixes d’aquests gegants de la moda es fonamenten en el fet que la manca de clients entre les 16 i les 18 hores, per bé que el seu negoci ha funcionat bé els matins, els ha fet perdre diners. Mentre molts ciutadans i entitats es queixen que el consistori ha lliurat la ciutat al turisme amb les seves polítiques, aquestes grans cadenes consideren que els horaris dominicals representen una protecció del petit comerç.

Les més afectades són les cadenes espanyoles, que han de vendre molt per ser rendibles, i no poden obrir les seves botigues en zones no turístiques de gran afluència de compradors, com són la majoria de grans centres comercials (excepte Las Arenas).

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari