La defensa de Torres apunta al rei Joan Carles

L'advocat entrega vuit correus que demostrarien la mediació del monarca per afavorir Aizoon
Diego Torres
Diego Torres

Un mail datat de l’1 d’octubre de 2007 que Iñaki Urdangarín va enviar suposadament al seu soci Diego Torres, el correu comença amb un “Qué tal Diego” i acaba amb “Abrazos, Iñaki Urdangarín”, el duc de Palma diu tenir “un missatge de part del rei i es que li ha comentat a Cristina perquè m’ho digui, que trucarà Camps a Pedroper comentar-li el tema de la base del Prada i que en principi no hi haurà problema i que ens ajudaran a tenir-la”. La defensa de Torres vol canviar d’estratègia i farà servir fins a vuit correus electrònics per mirar de demostrar que el soci del gendre del rei no tenia capacitat per influir en la presa de decisions per al negoci.

L’advocat Manuel González-Peeters, publica Voz Populi, vol desplaçar les responsabilitats per elevació amb l’argument que Torres no va tenir capacitat per prevaricar perquè no era funcionari. “Camps presidia la Generalitat i Urdangarin era el gendre del rei, l’únic que no tenia ni relacions ni oportunitat era Diego Torres”, apunta.

Els advocats no han aclarit, però, si aquestes noves acusacions es traduiran en un escrit contra la Casa Reial. En qualsevol cas, l’aforament aprovat en procediment exprés, en tres dies per Les Corts, i estrenat per Joan Carles la setmana passada l’exclou de responsabilitats en aquest i en qualsevol altre cas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides