Coca-Cola fa d’or els Daurella

Els líders alimentaris d'Espanya arrosseguen l'acomiadament il·legal de 821 treballadors
Sense títol
Sense títol

Coca-Cola Iberian Partners, societat creada fa dos anys per unificar les embotelladores de la beguda a Espanya, ha convertit els Daurella en la família que lidera el rànquing de les empreses d’alimentació de l’Estat. Cobega, el seu grup, va tancar l’exercici passat amb un volum de negoci de 3.1198 milions d’euros.

La família catalana ha superat Nestlé Espanya, que el 2013 va facturar 2.083 milions. Campofrío, amb 1.907 milions, queda en tercer lloc.

Resulta paradigmàtic que l’empresa alimentària amb més benefici d’Espanya tingui un conflicte amb la justícia per haver tancat quatre centres de producció a l’Estat i haver acomiadat 821 treballadors.

L’Audiència Nacional va anular l’ERO de Coca-Cola Iberian Partners. L’empresa ha designat l’exministre Manuel Pimentel com a interlocutor amb els sindicats per reprendre les negociacions i mirar de trobar un acord.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides