Ofensiva del Govern pel Pla Hidrològic de l’Ebre

El ministeri d'Agricultura inverteix 229.000 euros per publicitar-lo
Defensa de l'Ebre
Defensa de l'Ebre

Les Terres de l’Ebre s’enfronten a una onada de publicitat a favor del Pla Hidrològic aprovat pel Govern de Rajoy. El Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient, dirigit fins fa unes setmanes per Arias Cañete, es gastarà 229.000 euros en la campanya per donar a conèixer el Pla a través dels mitjans de comunicació.

La web ‘elboenuestrodecadadia‘ es fa ressò de l’anunci de licitació de dos contractes per donar publicitat al Pla Hidrològic de l’Ebre publicats aquest dilluns pel BOE. El més quantiós, de 162.000 euros, és per comprar espais de publicitat als mitjans per difondre la campanya. I l’altre estableix un topall de fins a 67.000 euros per contractar un agència que desenvolupi la creativitat dels anuncis.

Espots de televisió, cartells als diaris, falques de ràdio, banners a internet… una onada de missatges per inculcar a la ciutadania que el Pla Hidrològic compta amb el consens del territori, que s’ha fet partint d’un model de sostenibilitat i que afavorirà el desenvolupament.

La difusió de la campanya se centrarà en Catalunya, Aragó, La Rioja i Navarra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides