Díaz renuncia a dirigir el PSOE

L'andalusa deixa el lideratge del partit en safata a Madina
Susana Díaz
Susana Díaz

Aquest dilluns el PSOE enceta el període per presentar candidatures per a la secretaria general del partit, i entre les quals no hi haurà Susana Díaz, qui partia com a favorita després de l’anunci de Rubalcaba d’abandonar la nau socialista.

Tot i comptar amb el suport de la majoria de barons socialistes, la presidenta de la Junta d’Andalusia ha anunciat que renuncia a la possibilitat de dirigir el PSOE. Ni ella ni Chacón participaran, doncs, del congrés extraordinari que els socialistes celebraran el mes vinent.

“He consultat companys i companyes i sobretot molts ciutadans. Andalusia és molt important per a Espanya i no puc decebre la gent que ha confiat en el PSOE a Andalusia”, ha manifestat Díaz a la Cadena Ser.

Encara no ha presentat candidatura oficial però Eduardo Madina té moltes butlletes per esdevenir el secretari general del PSOE el 13 de juliol. El diputat haurà d’enfrontar-se, de moment, amb el parlamentari madrileny Pedro Sánchez i amb el degà de la facultat de Filosofia i Lletres de Granada, José Antonio Pérez Tapias.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari