1500 euros per “comprar” una noia de 19 anys

Ha estat alliberada per la Policia Nacional desprès d'un llarg seguiment internacional
Campanya contra la prostitució infantil d'Amnistia Internacional
Campanya contra la prostitució infantil d'Amnistia Internacional

Els agents de la Policia Nacional han alliberat una noia romanesa de 19 anys a Figueres que era obligada a exercir la prostitució i era víctima de vexacions i agressions sexuals en un prostíbul i a la casa particular dels seus raptors durant les 24 hores del dia. Dues persones han estat detingudes a Figueres i altres tres a Romania han estat imputades.

La noia va ser captada per una parella de proxenetes quan era menor d’edat al seu país d’origen i mitjançant enganys i coaccions la van traslladar per ser explotada en locals d’Itàlia i de Girona. Mesos més tard, aquests proxenetes la van vendre a una altra parella per 1.500 euros, que van continuar prostituint-la mitjançant tot tipus de coaccions.

Segons les manifestacions de la jove, la tenien sotmesa a un autèntic calvari, obligant-la a prestar serveis sexuals les 24 hores del dia, tant en el club com al mateix domicili. Li reclamaven 500 euros en concepte de “deute”, per la qual cosa s’apropiaven de la totalitat de la recaptació dels seus serveis. També ha reconegut el suplici a la qual era sotmesa, traslladada diàriament pels arrestats al prostíbul de la localitat d’Hostalets de Llers on era explotada sexualment.

L’operació policial es va poder dur a terme degut a un avís a l’ambaixada de Romania a Espanya, que alertava d’un possible cas d’explotació sexual a la zona de Girona. Gràcies a la col•laboració internacional dels agents especialitzats en la lluita contra les xarxes de tracta de persones per a l’explotació sexual, es va poder localitzar la parella de proxenetes a Figueres per al seu seguiment i detenció.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari