El Suprem investiga un segon jutge pel cas ITV

Apareix com a "remitent i receptor" de correus electrònics intervinguts en la investigació de la trama
Oriol Pujol entrant al jutjat
Oriol Pujol entrant al jutjat

El Tribunal Suprem (TS) ha decidit investigar un segon magistrat català per la seva presumpta implicació en el cas de les ITV, pel qual el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) manté imputat el diputat de CiU Oriol Pujol per la seva presumpta participació en una suposada trama corrupta que pretenia manipular el mapa d’adjudicació d’estacions d’ITV a Catalunya.

 

Es tracta del magistrat Emilio Aragonés Beltrán, president de la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC, investigat per un delicte relatiu a les negociacions i activitats prohibides als funcionaris públics i dels abusos en l’exercici de la seva funció.

 

Segons la interlocutòria del Suprem, en el marc de la investigació de les ITV es va dur a terme la intervenció de documentació i suports informàtics als imputats que han constatat l’existència d’una sèrie de correus electrònics en els quals figura el magistrat Aragonés “com a remitent i receptor de diversos d’ells”.

 

El TS va obrir judici oral contra Joaquín Ortíz Blasco al setembre passat, també jutge del TSJC, acusat d’assessorar dos empresaris imputats en la trama. És el Suprem qui investiga els dos jutges per estar aforats davant la Sala Penal de l’alt tribunal per la seva condició de magistrats d’un tribunal superior de Justícia.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari