Quina periodista d’Intereconomia s’ha queixat d’una informació manipulada?

Amancio Ortega
Amancio Ortega

La periodista i presentadora de l’informatiu de la cadena ultraconservadora Intereconomia, Carmen Baños, es va queixar el passat dijous d’una entradeta que va haver de llegir en directe per donar pas a la notícia sobre la vaga del sector educatiu. “Que consti el meu total desacord llegint aquesta entradeta”. Aquesta va ser la reacció de la presentadora que es va poder sentir per error mentre es veia el vídeo de la notícia en qüestió.

 

L’entradeta que va provocar l’enuig de la periodista de la televisió que dirigeix l’exdiputat del PP, Julio Ariza, deia el següent: “¿Está justificada la huelga o responde a motivos políticos? Nosotros hemos sacado nuestro detector de banderas y… adivinen… la mayoría eran republicanas”.

http://youtu.be/xYCjfT1g6Eg

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.