Fre als abusos de Ryanair

Un jutjat de Madrid anul·la vuit clàusules de la companyia aèria
Sense títol
Sense títol

Cobrar 40 euros per imprimir la targeta d’embarcament a l’aeroport és una clàusula, per desproporcionada, declarada nul·la pel jutjat Mercantil número 6 de Madrid. La justícia considera que aquesta mesura implementada per la companyia aèria Ryanair és una “penalització per al passatger”.

La sentència, que aquest dijous ha explicat l’Organització de Consumidors i Usuaris, també declara nul·la l’exigència de documentació conforme als reglaments interns de Ryanair, que ara denega la validesa del llibre de família, el passaport no necessàriament en vigor, el carnet de conduir o el permís de residència.

Tampoc considera legal l’obligació de la companyia irlandesa de sotmetre els clients a la llei del seu país, per la qual cosa no es podrà exigir els passatgers que presenten allà les seves demandes.

Ni s’accepten, finalment, les clàusules que permeten la companyia cobrar un import indeterminat en concepte d’emmagatzematge, si no es recull l’equipatge tan bon punt s’arriba a destí, ni la que permet la modificació unilateral del vol per part de Rayanair.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.