Un fals capellà amenaça la família de Bárcenas

Un home armat irromp a la llar familiar de l'extresorer del PP i lliga la seva dona i el seu fill
Sense títol
Sense títol

Cinc dies després que Luis Bárcenas declarés davant del jutge que va ser ell mateix qui va entregar en mà a la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, 7.500 euros corresponents a sobresous pagats en negre, un estrany succés ha portat el pànic a la llar familiar de l’extresorer del PP.

 

Poc després de les 17h de dimecres, un home vestit de capellà, que s’ha presentat com a funcionari de presons, ha aconseguit accedir a l’habitatge de Bárcenas al carrer Príncipe de Vergara, de Madrid, i ha lligat i amenaçat amb una pistola la dona de l’extresorer, Rosalía Iglesias, el seu fill i una empleada de la llar.

 

El fals capellà i funcionari ha explicat a la família que venia a parlar de la situació de Bárcenas a la presó de Soto del Real, per la qual cosa ha reunit tots els presents a la casa al sofà del menjador. Llavors, ha tret un arma, els ha lligat de mans i els ha exigit que l’entreguessin un ‘pendrive’ amb la suposada comptabilitat B del PP, segons fonts policials citades per diversos mitjans madrilenys.

 

El fill de Bárcenas ha aconseguit deslligar-se i reduir el mossèn fals quan ja portaven prop de dues hores retinguts. L’empleada de la llar li ha agafat la pistola i ha baixat al carrer a demanar ajuda, de manera que un veí i un empleat de seguretat de la zona han pujat a l’habitatge i han aconseguit retenir l’assaltant fins que ha arribat la Policia, que se l’ha portat detingut.

 

La Policia ha assegurat que l’objectiu de l’atacant, lluny d’amenaçar Bárcenas i la seva família, era aconseguir la comptabilitat B del PP per demostrar que el “Govern menteix”. També han afirmat que l’atacant té un trastorn psicològic, compta amb antecedents i portava una pistola antiga amb munició de fogueig.

 

No obstant, aquestes explicacions no han convençut l’advocat de Bárcenas, Javier Gómez de Liaño, que ha indicat que en aquesta causa judicial estan succeint “coses estranyes”, com aquest succés o la gravació d’un vídeo amb imatges de l’extresorer a la presó de Soto del Real.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.