Quin diputat d’IU ha estat amenaçat de mort per un militant de NNGG?

Congres dels Diputats
Congres dels Diputats

El diputat d’Izquierda Unida (IU) al Congrés, Alberto Garzón, ha rebut unes amenaces de mort a través de Twitter per part de Jaime Mora, un militant de Nuevas Generaciones (NNGG) de Madrid. Els fets han passat quan arran de la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans sobre la doctrina Parot el diputat d’IU ha afirmat en un tuit que la sentència era una “bona notícia”, argumentant que les lleis s’han aplicar basant-se “en la raó i els drets humans, no en l’odi”.

 

Una comentari que ha estat contestat per aquest militant de les joventuts del Partit Popular amb la següent frase: “Pensándolo bien matarte a ti o a todos los d tu calaña nos va a salir igual d caro! Igual no va a ser tan malo…. Payaso” (sic). Aquesta reacció amenaçadora ha provocat molta polèmica i el Comitè de Drets i Garanties de NNGG ha iniciat aquest dilluns el procés d’expulsió d’aquest militant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides