Guardiola a una llista europea amb Mas i Junqueras, segons El Mundo

El Mundo publica que Mas estaria preparant una candidatura conjunta amb Junqueras, Nadal i amb una suposada presència de Guardiola
Guardiola
Guardiola

“Mas prepara una ‘Entesa per la Llibertat’ per marxar d’Espanya”. Amb aquest titular obre la portada aquest diumenge El Mundo. El diari de Pedro J. Ramírez publica que el president de la Generalitat, Artur Mas, té la voluntat de convocar el referèndum per la independència l’Onze de Setembre de 2014, Esquerra Republicana entraria al Govern i es presentarien junts als comicis europeus.

 

La informació també afirma que si el Govern espanyol impedeix la consulta, llavors Mas convocaria eleccions el 2015 amb una llista nacional que encapçalaria ell, seguit del líder d’ERC, Oriol Junqueras i l’històric dirigent socialista Joaquim Nadal de número 4. També s’apunta que el lloc número 3 de la llista podria ser per l’exentrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, a qui ja s’hauria sondejat i s’ho estaria pensant, segons El Mundo. L’objectiu seria arribar als 90 escons per negociar la independència amb l’executiu de Madrid.

 

Aquesta sorprenent portada ha provocat reacciones iròniques i satíriques a les xarxes socials, amb missatges d’alguns dels esmentats com Quim Nadal i Oriol Junqueras. L’exconseller Nadal ha negat la informació en una entrevista a Catalunya Ràdio, lamentant que la portada de El Mundo marqui l’agenda. De la seva banda el president d’ERC ha fet mofa amb diversos tuits afirmant que aquesta suposada llista nacional per a les europees aniria “amb Nuñez i Cruyff, a la part central de la llista” i que “en Tomàtic, en Mic i en Bob manetes van de suplents…”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari