Per què està encantada Ana Botella amb el “relaxing cup of café con leche”?

faltes d'ortografia d'esperanza aguirre
faltes d'ortografia d'esperanza aguirre

Ana Botella, alcaldessa de Madrid, es troba encantada amb el discurs que va realitzar a Buenos Aires amb motiu de la candidatura de la capital espanyola a acollir els Jocs Olímpics de 2020. Segons informa El Confidencial Digital, la dirigent del PP considera que amb la polèmica d’aquest discurs ha aconseguit deixar de ser considerada la dona de José María Aznar i que se la conegui a tota Espanya.

 

Aquest discurs va provocar una multitud de bromes que es van propagar per la xarxa sobre el nivell d’anglès de Botella i especialment de l’expressió que va utilitzar per vendre les virtuts de Madrid, explicant que a la seva Plaza Mayor es pot gaudir d’un “relaxing cup of café con leche”. Mai un cafè amb llet havia donat per a tant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides