Per què està encantada Ana Botella amb el “relaxing cup of café con leche”?

faltes d'ortografia d'esperanza aguirre
faltes d'ortografia d'esperanza aguirre

Ana Botella, alcaldessa de Madrid, es troba encantada amb el discurs que va realitzar a Buenos Aires amb motiu de la candidatura de la capital espanyola a acollir els Jocs Olímpics de 2020. Segons informa El Confidencial Digital, la dirigent del PP considera que amb la polèmica d’aquest discurs ha aconseguit deixar de ser considerada la dona de José María Aznar i que se la conegui a tota Espanya.

 

Aquest discurs va provocar una multitud de bromes que es van propagar per la xarxa sobre el nivell d’anglès de Botella i especialment de l’expressió que va utilitzar per vendre les virtuts de Madrid, explicant que a la seva Plaza Mayor es pot gaudir d’un “relaxing cup of café con leche”. Mai un cafè amb llet havia donat per a tant.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.