Els Mossos registren TV3 i detenen un treballador

Els agents requisen material informàtic relacionat amb la filtració d'un llistat de sous dels alts càrrecs
Tv3
Tv3

Els Mossos d’Esquadra han accedit aquest dijous a les instal·lacions de Televisió de Catalunya, amb una ordre judicial, per procedir a l’escorcoll de diversos ordinadors de l’empresa, segons han confirmat a EL TRIANGLE fonts internes de TV3. En el mateix operatiu, desplegat a instàncies d’un jutjat de Barcelona en relació a una denúncia de la CCMA, s’ha detingut un treballador de TV3 en el seu domicili.

 

L’actuació policial està relacionada amb la publicació d’un llistat de sous dels treballadors de l’empresa a l’agost del 2012, segons han explicat les mateixes fonts i ha confirmat la policia. Els agents, vestits de paisà, s’han emportat sis ordinadors i material informàtic que podria proporcionar informació sobre l’origen de la filtració.

 

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a EL TRIANGLE que en l’operació també es va procedir a registrar dimecres a Castelldefels el domicili d’un treballador de TV3, que avui ha estat detingut. Se li imputa un delicte de descobriment i revelació de secrets empresarials i està pendent de passar a disposició judicial a un jutjat de Gavà.

 

Alguns mitjans asseguren que el treballador detingut es tractaria de la persona amb coneixements inormàtics que s’hauria encarregat d’accedir als correus electrònics de diversos alts càrrecs de la casa per filtrar la documentació publicada.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari