Els feixistes desafien la prohibició d’Interior

La plataforma España en Marcha manté la convocatòria de la manifestació el 12-O al barri de Sants de Barcelona
Feixistes
Feixistes

La plataforma feixista España en Marcha desafia al Departament d’Interior i manté la convocatòria de la manifestació que volen fer aquest dissabte 12 d’octubre al barri de Sants de Barcelona, tot i la prohibició anunciada pel conseller d’Interior, Ramon Espadaler.

 

Des de la plataforma -que aglutina diverses organitzacions d’ultradreta com La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional- han penjat un comunicat a la seva pàgina web amb un to desafiant i provocador, afirmant que la conselleria d’Interior “no ha prohibit” la manifestació que han convocat pel 12-O.

 

En aquest sentit, asseguren que no han rebut la notificació d’Interior amb el recorregut autoritzat de la manifestació, que es farà des de la plaça d’Espanya fins a la plaça Sant Jordi de Montjuïc. Els convocants de la marxa feixista apunten que quan rebin la comunicació oficial presentaran un recurs a la justícia per manifestar-se “per la unitat d’Espanya”, partint des de la plaça de Sants. Des les organitzacions antifeixistes han convocat actes al barri de Sants per impedir la presència de l’ultradreta.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.