Els feixistes desafien la prohibició d’Interior

La plataforma España en Marcha manté la convocatòria de la manifestació el 12-O al barri de Sants de Barcelona
Feixistes
Feixistes

La plataforma feixista España en Marcha desafia al Departament d’Interior i manté la convocatòria de la manifestació que volen fer aquest dissabte 12 d’octubre al barri de Sants de Barcelona, tot i la prohibició anunciada pel conseller d’Interior, Ramon Espadaler.

 

Des de la plataforma -que aglutina diverses organitzacions d’ultradreta com La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional- han penjat un comunicat a la seva pàgina web amb un to desafiant i provocador, afirmant que la conselleria d’Interior “no ha prohibit” la manifestació que han convocat pel 12-O.

 

En aquest sentit, asseguren que no han rebut la notificació d’Interior amb el recorregut autoritzat de la manifestació, que es farà des de la plaça d’Espanya fins a la plaça Sant Jordi de Montjuïc. Els convocants de la marxa feixista apunten que quan rebin la comunicació oficial presentaran un recurs a la justícia per manifestar-se “per la unitat d’Espanya”, partint des de la plaça de Sants. Des les organitzacions antifeixistes han convocat actes al barri de Sants per impedir la presència de l’ultradreta.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari