El dinar de la tercera via

Pere Navarro i Josep Antoni Duran i Lleida han dinat junts aquest dimecres per acostar posicions al voltant de la tercera via
Duran i Navarro
Duran i Navarro

El líder d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, han dinat junts aquest migdia per acostar posicions i per coordinar estratègies al voltant de l’anomenada tercera via i del procés sobiranista endegat a Catalunya, segons ha publicat la versió digital del diari El Periódico.

 

El dinar, que ha tingut lloc al restaurant Set Portes de Barcelona, també ha comptat amb la presència del socialista Miquel Iceta i de l’expresident del Parlament de Catalunya, Joan Rigol, i artífex el document sobre el Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

 

La trobada s’ha produït una setmana després del debat de política general en el qual el PSC va quedar fora de la resolució aprovada per CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP per pactar la data i la pregunta de la consulta abans que acabi l’any. També arriba en un dia en què Duran i Lleida ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio que la seva relació amb el president de la Generalitat, Artur Mas, “és millorable”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari