Els fatxes volen manifestar-se a Barcelona

La plataforma España en Marcha que aglutina organitzacions d'ultradreta convoca una manifestació el 12 d'octubre
Falange
Falange

La plataforma España en Marcha que aglutina diverses organitzacions d’ultradreta com La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional ha convocat una manifestació el pròxim 12 d’octubre a Barcelona.

 

El cartell de la convocatòria d’aquesta plataforma feixista emplaça a concentrar-se a les 11 hores a la plaça de Sants de la capital catalana, amb l’objectiu de fer una manifestació fins a Montjuïc. A la plaça Sant Jordi de Montjuïc precisament hi ha convocat un acte unitari de les organitzacions ultradretanes per celebrar el dia de la hispanitat.

 

Precisament els agressors que van assaltar de forma violenta la delegació de la Generalitat a Madrid la passada Diada Nacional són integrants de la plataforma España en Marcha. La policia espanyola va detenir onze persones per l’atac a la llibreria Blanquerna on es celebrava l’acte institucional. Els onze membres de la plataforma feixista van ser posats en llibertat amb càrrecs i en principi només podrien ser sancionats amb una multa d’uns 300 euros. De fet, des la web de les organitzacions d’ultradreta ja han posat un número de compte corrent demanant “suport econòmic” pels detinguts.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari