Camacho exposarà al PP el ‘dret a saber’

La presidenta dels populars catalans liderarà la campanya per desmentir les "fal·làcies" del dret a decidir
Sense títol
Sense títol

Alicia Sánchez Camacho participarà el proper 7 d’octubre en el Comitè de direcció del PP, en el qual serà l’encarregada de presentar la campanya ‘Dret a saber’, amb la qual els populars pretenen desmentir les “fal·làcies” del nacionalisme català. Posteriorment, el partit presentarà la campanya als mitjans de comunicació.

La campanya ‘Dret a saber’, que ja va tenir una primera fase a Catalunya amb la presentació en el mes de juny d’una pàgina web en la qual es rebaten postulats del nacionalisme català, ara es publicitarà en mitjans de comunicació de tota Espanya, segons el diari ABC.

A més, Sánchez Camacho, durant la seva intervenció en el Comitè de direcció del PP, serà l’encarregada de donar les directrius als màxims responsables del partit sobre com actuar i què línia de declaracions seguir sobre el tema.
El PP, únic partit del Parlament català al costat de Ciutadans que s’oposa al ‘Dret a decidir’, busca amb aquesta campanya desmitificar els arguments del nacionalisme que ells consideren falsos.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari