Camacho, la reina de l’espanyolisme

La presidenta del PP de Catalunya vol impulsar una plataforma dels contraris a la independència amb PSC, C's, Unió
Sense títol
Sense títol

A la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, li agrada ser la reina de la pista, i ara sembla que vol ser la reina de l’espanyolisme. Aquest dilluns Camacho ha fet una crida a impulsar una plataforma política i social que aglutini els contraris a la independència de Catalunya.

 

L’objectiu de la líder dels populars catalans és concentrar en una plataforma totes les veus contràries a la separació de Catalunya d’Espanya, i per això ha convidat a partits com Ciutadans (C’s), PSC i Unió Democràtica de Catalunya (UDC), així com entitats socials.

 

Des de C’s sempre s’han manifestat molt crítics amb la independència, i de fet el seu president, Albert Rivera, ha demanat reunir-se amb les direccions del PP i del PSOE per abordar estratègies contra l’independentisme i mirar de sumar una majoria que permeti en un futur construir un govern alternatiu al sobiranisme.

 

Des de l’actual cúpula del PSC també s’han llançat missatges contraris al procés independentista, amb les conseqüents discrepàncies internes que provoca aquest missatge entre els sectors més catalanistes del partit, com ara els exconsellers Joaquim Nadal, Marina Geli i Montserrat Tura, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros i Joan Ignasi Elena, entre d’altres.

 

De la seva banda, el líder d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ja ha expressat en més d’una ocasió la seva posició contrària a la independència. Aquest dilluns, per exemple, ha escrit una carta en què es mostra favorable a continuar dins d’Espanya i advoca per una tercera via. Tot i això, des d’Unió han replicat a Camacho que no participaran en cap front antisobiranista.

 

Aquesta voluntat del PP català coincideix amb el llançament de la plataforma espanyolista ‘Catalunya, tal cual’ que vol organitzar una concentració a la plaça de Catalunya de Barcelona el 12 d’octubre, per celebrar el Dia de la Hispanitat i per rebutjar la independència de Catalunya.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari