A resar contra la Via Catalana

El Moviment Cívic 12 d'Octubre desconvoca la protesta i crida els catòlics a resar a la Sagrada Família per la Diada Nacional
Ángel Hernández
Ángel Hernández

El Moviment Cívic 12 d’Octubre ha desconvocat la manifestació alternativa que pretenia celebrar aquest 11 de setembre davant de la Sagrada Família després de no aconseguir l’aprovació de la Conselleria d’Interior catalana. Els responsables de la convocatòria han assegurat que la falta de fons per recórrer la decisió al Tribunal Superior de Justícia Catalana (TSJC) els ha obligat a desistir en el seu boicot a la cadena humana.

La protesta portava per títol ‘Trenquem les cadenes’ i pretenia boicotejar la Via Catalana. La falta de suports dels partits unionistes de Catalunya amb representació en el Parlament, els representants dels quals havien descartat acudir a aquesta contramanifestació, havia afeblit molt la convocatòria i també havia reduït el seu ressò mediàtic.

Finalment, els convocants han renunciat, però han convidat als contraris a la independència de Catalunya a acudir aquest dia a la Sagrada Família a resar, en una trucada a molestar els participants en aquest punt de la cadena humana.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari