Ridícul internacional d’Ana Botella

La defensora de la candidatura madrilenya mal interpreta una pregunta en anglès
Título de la imagen
Título de la imagen

El fet de voler contestar les preguntes dels periodistes internacionals sense traductor simultani ha jugat una mala passada a l’alcaldessa de Madrid, Anna Botella, segons mostren en unes imatges del canal 24 horas recuperades pel programa ‘El Intermedio’. En una roda de premsa celebrada aquest dimecres a Buenos Aires, on dissabte s’ha d’anunciar quina ciutat celebrarà els Jocs Olímpics del 2020, un periodista d’Associated Press ha preguntat a la dirigent sobre l’atur i ella ha respost sobre les infraestructures.

El periodista pregunta si creu que era una bona decisió política gastar tants diners en infraestructures quan el país està tan castigat per l’atur, i ella respon el missatge que ha anat repetint les darreres setmanes: que el 90% de les infraestructures ja estan fetes i que són de gran qualitat.

Per acabar-ho d’adobar, el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, assegut al costat de l’alcaldessa i sense adonar-se que té el micròfon encès, li diu: “No ha preguntat això, vols que ho completi jo això que t’ha preguntat sobre l’atur?”.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari