El PSC va pagar la gravació de La Camarga

Segons un informe policial revelat per la 'Cadena SER'. Método 3 ho nega i apunta l'entorn de Sánchez-Camacho
La Camarga
La Camarga

El PSC va pagar 1.750 euros a l’agència de detectius Método 3 per la gravació de la conversa entre Alicia Sánchez Camacho i Maria Victòria Álvárez, examant de Jordi Pujol Ferrusola, al restaurant La Camarga, segons un informe policial al qual ha tingut accés la Cadena Ser. L’informe recull correus electrònics entre l’agència i membres del partit i una relació de les feines que l’agència ha fet per al partit, on s’especifica les tasques realitzades per enregistrar la conversa.

 

Segons la Policia Nacional, la detectiu de Método 3 Elisenda Villena es va reunir amb el secretari d’organització, José Zaragoza, i la gerent del partit, Lluïsa Bruguer per acordar la facturació de 1.750 euros per la gravació de la conversa que la líder del PP català i l’amant del fill de l’expresident Pujol van mantenir el 9 de juliol del 2010.

 

Allò que no determina l’informe, com reconeix la mateixa policia, és si la gravació es va fer a instàncies del PSC o va ser Método 3 qui la va organitzar per després vendre-la al millor postor. La gravació va arribar als socialistes en un CD el mateix vespre posterior al dinar, segons l’informe fet públic per la SER.

 

La informació publicada al web de la Cadena SER està acompanyada d’un document de l’informe policial: la captura d’un arxiu de text on apareix un resum de tasques encarregades pel PSC a Método 3. Segons ha pogut saber EL TRIANGLE, la factura que reprodueix l’emissora podria haver estat manipulada.

 

Método 3 ho nega
Hores més tard, Método 3 ha negat l’informe policial difós per la SER. L’agència de detectius ha assegurat en un comunicat que el PSC mai els ha contractat “institucionalment” per realitzar “cap tipus de gravació” i remarca que, en el cas de La Camarga, la gravació es va fer “de forma legal” i “amb coneixement ple d’una de les interlocutores en el dinar”.

 

“La intermediació per contractar Método 3 es va realitzar, tal com s’ha manifestat judicialment, des de l”entorn d’Alicia Sánchez-Camacho‘”, subratlla el comunicat.

 

Respecte al preu del servei, Método 3 afirma: “Xifrar una suposada gravació il·legal en 1.750 euros és, com a molt, tenir un desconeixement total del mercat de la investigació privada”.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari