La Infanta Cristina duplica el seu sou suís

Un amic del Rei li ofereix un càrrec pel qual cobrarà altres 300.000 euros anuals
Sense títol
Sense títol

Els problemes econòmics dels ducs de Palma, que tenen una milionària hipoteca contreta en la compra del palauet que posseeixen al barri de Pedralbes de Barcelona, poden solucionar-se gràcies als ingressos de la Infanta Cristina a Suïssa. Si fa poc es coneixia que cobraria 300.000 euros pel seu treball com a coordinadora dels projectes internacionals de la Fundació La Caixa, ara s’ha sabut que la filla del Rei duplicarà aquests ingressos amb un altre càrrec.

La Fundació Aga Khan del milionari Karim al-Hussayni, imant dels musulmans xiïtes i considerat descendent directe de Mahoma, ha contractat la Infanta Cristina a raó d’altres 300.000 euros anuals, segons informa Vozpópuli. La infanta espanyola col·laborarà als programes d’ajuda de la seva Fundació, que també es troba a Ginebra i que dirigeix la mateixa filla de Karim al-Hussayni, la fortuna del qual està valorada en més de 13.000 milions d’euros.

Karim al-Hussayni, amic íntim del Rei Juan Carlos des que van coincidir en la seva joventut en una prestigiosa escola on estudiaven els descendents monàrquics, ofereix d’aquesta manera una ajuda a la filla del seu amic, que es converteix així en la principal via d’ingressos de la família, doncs el seu marit, Iñaki Urdangarin, està sense treball i amb problemes judicials a Espanya.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari