El negoci de la cadena humana

Venen en una setmana 1.200 'kits' de 'El 'sarró de la cadena' amb berenar i beguda per a l'11 de setembre
sarró cadena humana
sarró cadena humana

El grup àpats.cat distribueix ‘El sarró de la cadena‘, un ‘kit’ de productes artesans de Catalunya per a la gent que vulgui berenar i beure durant la cadena humana que diverses entitats independentistes organitzen per a la Diada. En una setmana s’han venut 1.200 sarrons, a 12 euros.

Tot i que el marge de benefici que els queda als distribuïdors per sarró venut és molt curt, la iniciativa serveix per donar a conèixer alguns dels productes elaborats a Catalunya.

A més del sarró commemoratiu de l’acte multitudinari que s’espera per a l’11 de setembre, el ‘kit’ inclou aigua del Canigó, una Cola Catalana de la Catalunya nord, una beguda energètica ‘Desperta Ferro’, avellanes de Reus, ametlles de Lleida, galetes, sucs i piruletes ‘Estelada’.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari