La COPE passa del CAC

L'emissora episcopal se salta les regles sobre les llicències de ràdio i reordena les seves freqüències catalanes
Cat_Radio_TV3
Cat_Radio_TV3

Des de fa una setmana, la freqüència que ocupava Punto Radio fins a la seva desaparició a Barcelona i que va ser venuda a la Cadena COPE, la 89.8 de FM, està ocupada per la musical del grup, Rock FM.

La Cadena Cope ocupava fins ara aquest dial, per la qual cosa hi havia duplicitat de freqüències a Barcelona i la solució triada ha estat destinar l’antic dial de Punto Radio per a l’emissora musical del grup, malgrat que el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) ja va advertir quan es va produir l’absorció de Punto Radio que aquest dial havia de destinar-se a programació generalista, amb l’emissió de sis hores de programació local. 

El pols de la Cope pot suposar-li la pèrdua de la llicència, doncs el CAC ja va anunciar que pretenia reordenar el mapa de freqüències. La Cadena Cope va adquirir a inicis d’any les 70 freqüències de Punto Radio, tretze d’elles a Catalunya, amb les quals va augmentar l’espectre, fins llavors bastant limitat, al que arribava. Malgrat això, les audiències no han respost com esperaven els directius de l’emissora dels bisbes, que ara han optat per impulsar la seva radiofórmula.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari