Margallo coordina des d’un iot la crisi amb Gibraltar

El Ministre d'Afers exteriors no interromp les seves luxoses vacances

Sense títol
Sense títol

Malgrat que sembla que la diplomàcia espanyola estigui lluitant una guerra freda amb Gran Bretanya, vist el que publiquen alguns mitjans de comunicació, el Ministre d’Afers exteriors, José Manuel García Margallo, no ha interromput les seves luxoses vacances en un iot que fondeja per les Illes Balears.

El ministre espanyol es manté al corrent de les novetats del cas mitjançant el seu telèfon mòbil i un ordinador portàtil, mentre gaudeix del mar i el sol al costat de la seva esposa a bord del iot ‘Canopus’, segons El Confidencial Digital.

Margallo va atracar el passat 9 d’agost en el port de Mallorca per reunir-se en persona amb el president del Govern, Mariano Rajoy, abans que aquest mantingués l’habitual despatx estival amb el Rei Juan Carlos en el palau de Miravente, però des de llavors ha continuat seguint la ‘crisi’ sense trepitjar terra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides