Quan presentaran els nous iPhone 5S i 5C?

Sense títol
Sense títol

La data que no hauria de passar desapercebuda en el calendari per als seguidors del smartphone d’Apple és dimarts 10 de setembre, quan la companyia presentarà la nova versió i una versió més barata, segons relata ‘Ina Fied’ a ‘All Things D’.

El portal elEconomista es fa ressò d’aquesta informació, segons la qual l’iPhone 5S s’espera que compti amb un disseny similar a l’iPhone 5, encara que podria millorar els materials a causa de les queixes de pèrdua de pintura dels usuaris. S’estima que compti amb un millor processador, una bateria major i una millora tant en la càmera com en el flaix. Així mateix, hi ha rumors que diuen que podria comptar amb el reconeixement d’empremta dactilar per al seu desbloqueig.

Encara que el telèfon més esperat dels que pugui presentar Apple el 10 de setembre, tant pels consumidors com pels mercats, és el conegut com iPhone 5C, un terminal amb menys especificacions però suficients per a l’usuari mitjà i a un preu més baix. L’iPhone 5C comptaria amb terminacions en plàstic de diversos colors i unes prestacions semblants a l’iPhone 4S, encara que amb una pantalla millor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides