Sap el Govern l’impacte que tindrà en el petit comerç l’ampliació de La Roca Village?

Título de la imagen
Título de la imagen

El 25 de juliol de 2008 Value Retail Barcelona, SL va demanar una llicència per ampliar el centre comercial de fabricants de La Roca del Vallès en 5000 m2. La superfície de venda total després de l’ampliació, les obres ja han començat, serà de 20.000 m2. 40 noves botigues i la creació de 200 llocs de treball, anuncien.

 

El 27 de maig de 2009 el director general de Comerç va atorgar la llicència sol·licitada. Però al Govern català no li “consta” que l’Executiu de l’època sol·licités o realitzés, amb caràcter previ ni posterior a l’atorgament de la llicència comercial, cap estudi sobre l’eventual impacte de l’ampliació sobre el sector comercial a la comarca del Vallès Oriental i al conjunt de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides