“Censura” a TVE

Reprodueix vídeo

El diputat i portaveu del Grup Parlamentari Socialista a la Comissió Mixta de RTVE, Juan Luis Gordo, ha criticat la “censura” de TVE per no recollir en els seus informatius d’aquest diumenge el vídeo en el qual es comparava la defensa del president del Govern, Mariano Rajoy, davant el ‘cas Bárcenas’ amb l’exercida en el seu moment per l’expresident d’Estats Units Richard Nixon durant el ‘Watergate’.

“Els espectadors que hagin vist aquest cap de setmana les diferents edicions del Telenotícies de TVE han estat privats d’una part de l’actualitat i realitat política espanyola a causa de la censura amb la qual l’ens públic fa l’escaleta dels seus informatius”, diu el comunicat signat per Gordo.

“El ‘cas Bárcenas’ queda censurat en els informatius de RTVE”, ha sentenciat, per després denunciar també la mateixa pràctica amb la petició d’explicacions a la presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, després de conèixer-se que el seu marit està sent investigat per la fiscalia de Cantàbria.

El diputat socialista ha recordat que la resta de cadenes generalistes del país, així com la resta de mitjans de comunicació digitals i xarxes socials, si s’han fet ressò del vídeo.

El vídeo és un muntatge que mostra els dos mandataris pronunciant discursos molt similars en els quals neguen les acusacions. Després de negar-se a dimitir, com el líder del PP, l’expresident d’Estats Units es va veure obligat a renunciar al seu càrrec per el cas ‘Watergate’.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari