Teresa Forcades i Arcadi Oliveres contra La Caixa

El moviment Procés Constituent se suma a la Via Catalana amb una protesta social que consistirà en encerclar La Caixa
La Caixa
La Caixa

El moviment ‘Procés Constituent’ promogut per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres es mobilitza contra La Caixa. De cara a la propera Diada Nacional de l’11 de setembre, Procés Constituent convoca a encerclar la seu central de l’entitat financera per assenyalar, segons apunten, els responsables de la crisi i les retallades

 

L’objectiu d’aquesta cadena que s’organitza amb el lema #Encerclem La Caixa és unir la defensa dels drets socials i dels drets nacionals i reivindicar els 10 punts que formen part del manifest llançat per l’economista Arcadi Oliveres i la monja Teresa Forcades. Una protesta que es farà en el marc de la Via Catalana cap a la independència i la cadena humana que organitza l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). 

 

Els organitzadors volen envoltar les torres de La Caixa i que la cadena connecti amb la que farà l’ANC en el seu pas per Barcelona. Per assolir aquest objectiu Procés Constituent demana la participació mínima de 2.500 persones. Aquest diumenge ja estaven obertes a la pàgina web d’aquest moviment les inscripcions per adherir-se a la iniciativa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.