Junqueras prefereix seguir sense pressupostos

Esquerra demana impulsar la Hisenda pròpia davant les dificultats per aconseguir l'objectiu de dèficit
Sense títol
Sense títol

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, ha catalogat d'”impossible d’assoliir” l’objectiu de dèficit establert pel Govern central a Catalunya, que s’ha fixat en l’1,58%. El líder republicà aposta per mantenir l’actual pròrroga pressupostària fins a final d’any, ampliant el marge d’endeutament amb l’aprovació d’un decret llei, tal com ha anunciat en una roda de premsa convocada aquest matí.

Junqueras, qui ha mantingut una conversa amb Artur Mes aquest mateix matí, ha defensat que la creació d’una Hisenda pròpia és l’única sortida a l’exigències del govern central, perquè així Catalunya pugui recaptar els seus propis impostos, perquè “l’estat espanyol ens priva dels impostos que paguem” i els unionistes i federalistes no ofereixen altres alternatives, ha explicat.

 

En aquesta mateixa línia, el líder d’Esquerra ha apostat per avançar la consulta al més aviat possible per accelerar el procés sobiranista que defensa per a Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides