Quins diputats imputats han seguit la compareixença d’Artur Mas?

Pujol i Falcó
Pujol i Falcó

La sala on s’ha celebrat la comissió d’Afers Institucionals per la compareixença del president de la Generalitat, Artur Mas, estava plena de diputats de tots els partits, sobretot del grup parlamentari de CiU. Entre aquests hi havia la presència d’alguns diputats que estan imputats en diversos casos de presumpta corrupció i tràfic d’influències.

 

És el cas d’Oriol Pujol, imputat pel cas de les ITV; de Ferran Falcó, imputat pel cas Adigsa; i de Xavier Crespo, imputat del cas Clotilde. Tots tres han seguit la compareixença del líder de CDC per donar explicacions sobre el cas Palau

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides