L’advocat del número dos de Susana Díaz assenyala Griñán

La defensa del viceconseller de Presidència de la Junta acusa Ayala de "corruptela processal"
Griñán
Griñán

L’exclusió dels aforats de les imputacions que s’han fet fins ara en el cas dels ERO no deixa indiferent a ningú. I, encara que sembli surrealista, és el PSOE, principal partit esquitxat per l’escàndol del ‘fons de rèptils’, el que considera injust que no s’hagi imputat encara als seus alts càrrecs; mentre que el PP defensa la línia processal de la magistrada Mercedes Alaya.

L’última crítica a la jutge prové de l’advocat del viceconseller de Presidència, Antonio Lozano, número dos de Susana Díaz, qui en un mes substituirà José Antonio Griñán al capdavant de la Junta d’Andalusia. En el recurs presentat pel lletrat José María Mohedano s’inclou un gràfic amb els sis aforats assenyalats per les investigacions que podrien haver estat imputats i que no ho han estat. La llista la formen el propi Griñán, els consellers d’Hisenda i Economia, Carmen Martínez Aguayo i Antonio Ávila, a més dels exconsellers i actuals diputats José Antonio Viera, Francisco Vallejo i Manuel Recio.

Mohedano considera en el seu escrit que la magistrada ha seleccionat “aleatòriament” als imputats i que amb això evita que el cas passi a un altre tribunal de grau superior. En aquesta línia, acusa Mercedes Alaya d’incórrer en una “corruptela processal”, per permetre que la Guàrdia Civil interrogués al també defensat seu Buenaventura Aguilera, exdirector de Pressupostos de la Junta, malgrat que estava “en ple domini de la instrucció penal”.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari