Maria Antònia Munar ja és a la presó

L'Audiència de Palma ha ordenat l'ingrés a la presó de la política balear
Munar
Munar

L’expresidenta del Parlament balear, del Consell de Mallorca i d’Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, ha ingressat aquest dimecres a la presó per les penes que acumula d’11 anys i mig per diferents casos de corrupció. Així ho ha ordenat l’Audiència de Palma, que la política mallorquina ha abandonat sota l’expectació de nombroses càmeres de televisió.

L’ingrés a la presó es produeix a petició de la fiscalia, que ha valorat el risc de fugida, gràcies als diners que Munar podria disposar a l’estranger. La política balear encara pot presentar un recurs sobre les dues sentències que la condemnen al Tribunal Suprem, que aquesta setmana va reduir els sis anys de privament de llibertat de Jaume Matas a 9 mesos, per la qual cosa l’ex president balear no haurà d’ingressar a la presó.

Munar encara acumula nou casos en els quals està implicada que li podrien suposar un augment de les penes de presó. Ara com ara, ha estat sentenciada pels casos ‘Maquillatge’ i ‘Domenge’.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari