Per quin motiu admira Francesc Homs a Felip Puig?

Felip Puig
Felip Puig

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha expressat la seva admiració pel seu company de Govern i de partit, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. Així ho ha expressat Quico Homs en to d’humor en plena roda de premsa posterior al Consell Executiu, quan Puig ha abandonat la roda de premsa en el torn de preguntes en castellà perquè havia de marxar. Homs davant d’això ha deixat anar: “El dia que jo pugui fer això…T’admiro”. La resposta de Felip Puig des de la porta de sortida de la sala de premsa ha estat girar-se com si tornés a entrar, tot dient en castellà: “Si quieres vuelvo”

 

No sabem si l’admiració del portaveu i conseller de la Presidència és per l’habilitat coneguda del veterà polític convergent per respondre les preguntes més punyents dels periodistes i fugir d’estudi quan li convé. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides