Quin exministre d’Aznar enlluerna Iberdrola?

Título de la imagen
Título de la imagen

Ángel Acebes, qui va ser secretari general del PP i durant l’època Aznar va dirigir els ministeris d’Administracions Públiques, Justícia i Interior, ha estat nomenat membre de la Comissió Executiva Delegada pel consell d’administració d’Iberdrola.

Acebes, conseller extern independent del grup energètic, serà membre de la Comissió Executiva Delegada, al costat del president de la companyia, José Ignacio Sánchez Galán, el conseller-director general, José Luis San Pedro; els consellers Xabier de Irala (extern dominical) i Inés Macho (extern independent) i Julián Martínez-Simancas (secretari no membre).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides