Camacho insisteix a presentar-se com la víctima de La Camarga

La presidenta del Partit Popular català denuncia que l'enregistrament està manipulat
Sense títol
Sense títol

Alícia Sánchez Camacho s’ha mostrat disposada a donar explicacions sobre l’enregistrament de la Camarga en el Parlament, tal com havien sol·licitat la resta de partits de la cambra catalana. D’aquesta manera, Camacho acudirà a la Comissió d’Assumptes Institucionals del Parlament, com és la seva obligació, amb la voluntat de respondre a les preguntes dels partits.

Així ho ha anunciat la líder del PP en la roda de premsa de cada dilluns després de la reunió del comitè executiu del seu partit. Sánchez Camacho s’ha presentat com “la víctima” de l’assumpte i ha criticat que ella hagi de donar explicacions per la conversa amb Vicky Álvarez, ex amant de Jordi Pujol Ferrusola, abans que els imputats en el cas. En aquest sentit, ha assenyalat a Pere Navarro, líder del PSC, en quina seu va entrar la Policia Nacional divendres passat per confiscar-se d’un ordinador que podria contenir informació sobre la investigació. Així, la dirigent popular insisteix en el seu intent de desviar les responsabilitats sobre qui va encarregar l’enregistrament.

Enregistrament “manipulat”
Sánchez Camacho ha acusat als responsables de fer pública l’enregistrament -aquest diari va ser el que va reproduir la conversa tal com va arribar a les seves mans i després de constatar que es tractava del mateix arxiu que va guardar l’empresa d’espionatge Método 3– de manipular-la “deliberadament” per desacreditar als opositors al procés sobiranista.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari