Fiscalia demana que es reobri el cas de l’accident del metro de València

Arran de la informació que va difondre el programa 'Salvados'
Sense títol
Sense títol

La Fiscalia de València ha emès un comunicat en què informa que demana la reobertura de la investigació de l’accident del metro de València en el que van morir, l’any 2006, 43 persones. Ha presentat un escrit al jutjat d’instrucció 21 de València, que ja va estudiar en el seu moment el cas, perquè considera que “existeixen fets i dades noves que en el seu moment no es van valorar” en relació amb l’estat del comboi sinistrat.

Fiscalia informa que els fets que s’haurien de tornar a investigar podrien ser constitutius de 43 delictes d’homicidi per imprudència professional i 47 delictes de lesions per imprudència professional, els mateixos que víctimes i ferits va deixar l’accident del 3 de juliol de fa set anys. Uns delictes, les penes dels quals encara no han prescrit.

El rescat de la investigació reiniciada per la Fiscalia valenciana s’inicia arran del programa de televisió ‘Salvados’ i les dues denuncies interposades pels socialistes valencians i Cercle Obert. En el monogràfic que el periodista Jordi Évole va dedicar al succés apareixien els testimonis de treballadors que van declarar que a la comissió d’investigació celebrada a Les Corts van rebre instruccions sobre allò que havien de dir.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari